درب کمد دیواری
بدون دیدگاه

توضیح درب کمد دیواری

انتخاب یک درب مناسب برای کمد دیواری می‌ تواند به بهبود فضای کمد، کارایی راحت و زیبایی آن کمک شایانی نماید. ممکن است به علت ایجاد خرابی در درب کمد و یا تغییر دکوراسیون بخواهید درب کمد دیواری خود را تغییر دهید، در هر دو صورت نصب درب های نو موجب ایجاد فضایی تازه و جدید در اتاق شما خواهد شد. انتخاب درست مدل درب کمد و همچنین طرح و رنگ آن موجب می شود بتوانید استفاده بهینه از کمد نمایید و فضایی شیک در اختیار داشته باشید.

اینکه چه نوع دربی برای کمد دیواری منزل شما مناسب است، به این مورد بستگی دارد که کمد شما چه کاربردی دارد. کمدهای دیواری دارای تنوع بیشتری نسبت به مدل های درب های اتاقی هستند. به طور کلی سبک‌ های مختلفی از درب کمد دیواری وجود دارد که می توانید با توجه به سلیقه و دکوراسیون اتاق خود آن ها انتخاب و نصب نمایید. از درب های سفارشی‌ سازی گرفته تا درب هایی که در تمام مراکز فروش درب موجود می باشند. قیمت درب‌ کمد دیواری بسته به نوع، جنس، رنگ و … مشخص می شود. در ادامه با انواع درب کمد دیواری آشنا خواهیم شد.

 

کمد دیواری
کمد دیواری

قیمت درب کمد دیواری

به طور معمول قیمت کمد دیواری بر مبنای متر مربع و عمق استاندارد 60 سانتی متر و تعداد کشو 3 عدد محاسبه می شود. طراحی، متریال مورد استفاده برای ساخت درب کمد، نوع یراق آلات مورد استفاده، ابعاد و… می تواند در قیمت درب تاثیر گذار باشد.

علاوه بر ارتفاع و طول کمد، عوامل دیگری نیز در قیمت تمام شده کار تاثیر دارند. این عوامل مکانیزم درب ریلی، تعداد کشوی اضافه و نمای کمدی می باشد. برای یک کمد دیواری معمولا، 2 یا 3 کشو در نظر گرفته می شود و مازاد بر آن به عنوان کشو اضافه می باشد.

مکانیزم درب ریلی، از دیگر عوامل تاثیر گذار برای قیمت کمد دیواری می باشد. مکانیزم درب ریلی یعنی درب ها به صورت ریلی باز و بسته شوند. 2 عدد درب و 2 عدد ریل را یک مکانیزم درب ریلی، محاسبه می کنند. حداقل عمق مناسب برای قرار دادن رگال لباس در کمد دیواری 55cm می باشد. در صورت انتخاب آینه و یا کشو های بیش از حد معمول، یا درب ریلی و بابت هزینه حمل و نصب، مبالغ فوق افزایش قیمت خواهد داشت.

انواع درب کمد دیواری

خیلی از افراد با انواع درب کمد دیواری آشنایی چندانی نداشته و تصوری ساده از این محصولات در ذهن دارند. ما در این مقاله شما را با انواع درب کمد دیواری آشنا خواهیمم ساخت تا با اطلاعات بالا و دقیق اقدام به خرید این محصولات نمایید. از انواع درب کمد می توان به این موارد اشاره نمود:

درب کمد دیواری بای پس: این درب ها فضای کمی را اشغال می کنند و به جای باز شدن به سمت خارج به صورت ریلی به کنار کشیده می شوند. این دربها را می‌ توانید در مدل های چوبی، شیشه‌ ای، آینه‌ ای، روکش ساده سفارش دهید. از معایب این کمد ها این است که تنها می‌توانید به یک سمت کمد دسترسی داشته باشید
درب بای فولد: مدل های بای فولد از دو صفحه درب لولا شده تشکلی شده‌ اند که با یکدیگر تا شده و به یک سمت باز می شوند..
درب اسلایدینگ یا کشویی: این مدل های در خارج از قاب کمد نصب می‌شود و شکل ظاهری آن فرد را به یاد درب خانه‌های روستایی می‌اندازد. این سبک از درب را می‌توان در اندازه‌های متفاوت تولید نمود.

 

تعویض درب کم دیواری
تعویض درب کم دیواری

 

درب کمد جیبی یا پاکت دُر: این درب های برای باز و بسته شدن داخل دیوار می‌روند و حداقل فضا را به هنگام باز کردن درب اشغال می کنند.
درب محوری کمد دیواری: از بالا و پایین متصل شده‌اند، به‌ گونه‌ ای که نحوه اتصال آنها به آنها اجازه می‌دهد که درب کاملاً باز شوند.
درب کمد دیواری فرانسوی: این درب ها مناسب اتاق‌های کوچک نیستند. درب فرانسوی با پنل شیشه‌ ای شفاف می‌ تواند یک گزینه بسیار زیبا برای باز شدن در کمد دیواری باشد. این درب ها از محصولات گران بازار به شمار می رود.
درب آکاردئونی: یکی از ارزان ترین مدل های درب کمد دیواری است. این مدل از چندین پنل ساخته شده‌ا ند که مانند آکاردئون بهم پیچیده می‌ شوند و در امتداد یک قفسه که در بالای دهانه نصب شده است، قرار می‌ گیرند.

درب چوبی کمد دیواری یکی از محبوب ترین محصولات از لحاظ متریال ساخت می باشد. همچنین می توان کمد دیواری ها را بر حسب نوع درب این موارد تقسیم بندی نمود:

  1. کمد دیواری ریلی
  2. کمد دیواری لولایی
  3. کمد دیواری با بازشوی ترکیبی
  4. کمد دیواری بدون درب

تبدیل درب کمد دیواری به ریلی

شما می توانید درب کمد های قدیمی را تبدیل به درب های ریلی نمایید و ظاهر شیک و جذاب را برای ساختمان خود ایجاد نمایید. کمد‌های دیواری با درب ریلی معمولاً برای محیط‌هایی با سبک دکوراسیون داخلی مدرن یا مینیمال مناسب‌ تر هستند. این مدل از کمدهای دیواری نیز بر حسب نوع طراحی درب بایکدیگر تفاوت دارند. درب‌ های‌ کمد می توانند شیشه‌ ای، آینه‌ ای، چوبی و یا دارای طراحی خاص باشند. برای تبدیل درب کمد معمولی به مدل ریلی این مراحل را دنبال نمایید:

 

کمد دیواری کشابی
کمد دیواری کشابی

 

در قدم اول باید به چهارچوب و کلاف کمد توجه نمایید. بعضد از مدل های کمد دیواری دارای کلاف با زیرسازی مناسب هستند و امکان نصب ریل در آن ها وجود دارد. اگر این زیر ساز وجود ندارد باید به کمک یک نجار زیرسازی مناسب را ایجاد ایجاد نمایید و سپس اقدام به نصب ریل نمایید.
ریل های مناسب را خریداری و نصب نمایید.
چهار گوشه درب کمد در بالا و پایین، غلطک‌هایی را باید متصل نمایید. در نهایت پس از نصب غلطک‌ ها می‌توانید یراق‌های کوچکی که به ترمز معروف می باشند را درون شیارها، قرار دهند و کمد ریلی خود را آرام بند کنید.

بهترین نوع درب کمد دیواری کدام است؟

برای خرید بهترین نوع درب کمد دیواری ابتدا باید با نیازهای خود آشنایی داشته باشید و نمیتوان یک محصول را به همه توصیه نمود. بهترین مدل به اندازه اتاق، جنس کمد، تناسب در با کمد، سلیقه شما، بودجه‌ تان و … بستگی دارد که با قرار دادن تمام این موارد در کنار هم قادر خواهید بود درب مناسب را برای منزل خود انتخاب و سفارش دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستوجو

دسته بندی ها

مقالات مرتبط
keyboard_arrow_up